Over ons

Banner1
OVER ONS
Hans Dekker Automobielen

Hans Dekker Automobielen bestaat sinds 2005. Eigenaar Hans Dekker is een echte autofanaat die al van kleins af aan wist dat hij ooit een eigen zaak wilde. Ons bedrijf zat voorheen in een bedrijfshal aan de Hogelandseweg, maar omdat het bedrijf groeide werd er gezocht naar een nieuwe locatie. Deze locatie werd gevonden bij de showroom van het voormalige Auto Meeg. De samenwerking met de reparatie- en onderhoud via een netwerk van merk-specialisten is een prettige bijkomstigheid.

Alles onder één dak

Vanuit de nieuwe showroom biedt Hans met zijn team alles op het gebied van mobiliteit voor zakelijke klanten en particulieren. Hans Dekker Automobielen zorgt  voor mobiliteit in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld door verzekeren, financieren, onderhoud, banden, reparaties en schadeherstel. Alles kan geregeld worden met slechts één aanspreekpunt.

Import

Wij leveren nieuwe en jong gebruikte auto’s. Qua merken is alles mogelijk: van Suzuki tot BMW en van Tesla tot Renault. Ook zoeken wij in opdracht van de klant de juiste auto. De klant geeft zijn wensenlijstje en Hans Dekker gaat op zoek naar die betreffende auto zowel in Nederland als in het buitenland. Wij bemiddelen ook en begeleiden het importtraject. Dat alles gebeurt tegen een reële prijs.

Hans Dekker Automobielen onderscheidt zich vooral door een betrokken, oprecht geïnteresseerde aanpak. We nemen de tijd voor onze klanten. We tonen interesse in mensen en onthouden persoonlijke dingen. Als iemand een auto zoekt, kijken we eerst wat iemand precies zoekt. Daar gaan we rustig samen voor zitten. We komen na wat we beloven. En dat blijkt ook wel, want de mensen blijven allemaal terugkomen.

Hans Dekker en

Nol Megens (links) met Hans Dekker (rechts) voor de showroom in Wijchen.