Corona update

Banner1
CORONA UPDATE
Bezoek op afspraak

Hoera! Onze showroom mag weer open voor uw bezoek. Bel minimaal 4 uur van tevoren naar ons telefoonnummer. Gezamenlijk plannen we een afspraak voor uw bezoek in. U bent vervolgens met maximaal twee personen van harte welkom in onze showroom. Een kop koffie of thee staat voor u klaar. Uiteraard hanteren wij in onze showroom alle corona-maatregelen, waaronder het dragen van een mondkapje en het waarborgen van anderhalve meter afstand.

Online showroom

Blijft u toch liever thuis? Geen probleem! Ons volledige aanbod aan zowel nieuw- als jong gebruikte auto’s kunt u bekijken op onze website. Heeft u interesse of vragen in een van onze occasions? Aarzel niet en neem contact met ons op! Ook via thuis staan we klaar om u te woord te staan via de telefoon, videogesprek, e-mail of Whatsapp.

Proefrit aan huis

Bent u als particulier online nieuwsgierig geworden naar een van onze auto’s en bent u ge├»nteresseerd in een proefrit? Hans Dekker Automobielen zorgt tijdens de corona-periode voor proefritten aan huis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Werkplaats geopend

Onze werkplaats voor al uw onderhoud en reparaties blijft gedurende deze periode gewoon geopend. Ook biedt Hans Dekker Automobielen de mogelijkheid voor een haal- en brengservice. Wij halen uw auto graag bij u op en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer netjes bij u thuis. Uiteraard geldt in alle gevallen dat de corona-maatregelen strikt nageleefd worden door onze medewerkers.

Samen komen we tot de gepaste oplossingen voor uw nieuwe auto en de volledige service. Hartelijk dank voor uw medewerking!